Post

Avatar
Eilen pisti kimalainen käteen ja tänään puri paarma silmäluomesta. Huomenna varmaan astun skorpionin päälle.
Avatar
Ou nou, ei kiva yhtään. Turposiko silmäluomi pahastikin? Paarman purema on usein tosi kivulias. Pari kesää sitten paarma puri kipeästi toisen kulmakarvani yläpuolelle, jolloin koko silmän seutu turposi ja oli arka ja mustelmilla monta päivää.
Avatar
Turposi niin, että näkökenttä alkoi sumentua. Otin allergialääkkeen niin se helpotti. Kimalaisen pisto taas oli pahempi kuin tajusinkaan. Mulla oli KAIKKIEN 4 tason allergiaoireita. Yöllä hikoilin ja paleli. Mut tänään ihan ok ja elossa 😁
Avatar
Taso 1 – kutinaa, punoitusta ja turvotusta (nokkosihottumaa) koko kehossa Taso 2 – tason 1 oireet sekä suolistovaivoja (oksentelua, ripulia)
Avatar
Taso 3 – tason 1 ja/tai 2 oireet sekä hengitysvaikeuksia ja/tai tukehtumisen tunnetta Taso 4 – tason 1 ja/tai 2 ja/tai 3 oireet sekä sydämentykytystä, pyörtyilyä, anafylaktinen shokki (ja pahoinvointia, voimakasta hikoilua ja vilunväristyksiä)
Avatar
Voi ei! Hyvä ettå on parempi nyt. Täällä Itä-Suomessa on järkyttävä määrä hyttysiä, paarmoja ja joitain kummia isoja kärpäsiä jotka jotenkin pistää myös.