Post

Avatar
Insanlar evsizlik konusunda numbers game oynuyorlar (1- nüfusa oranla düşük, 2- suc istatistikleri düşük) ama butun belli basli sehirlerin merkez meydanları evsizlere terkedilmiş gibi. Bi yerde 2-3 tane evsiz olunca evli insanlar o bölgeyi avoid etmeye başlıyorlar, mekan terkediliyor.
Avatar
Hic bi büyük sehri avrupa'da bi sehir gezer gibi gezemiyorsunuz. Kiliseler kapalı icine evsizler girmesin diye (ha o kiliseye girsen icinde St. Francis heykelleri vardır boy boy, ironiye gel), meydanlar ve büyük toplu taşıma girişleri tamamen evsizlerle dolu.
Avatar
geçen bi şey okudum, acaba sen mi yazmıştın diye baktım hatta. ortak bi alanda bi dükkanın mesela camı kırılıyor, eğer kimse onu kendine dert edip düzeltmiyorsa bölge daha da kötüye gidip fiyatları düşüyormuş çünkü insanlar ona alıştığı için diğer şeylere de özen göstermeyi bırakıyorlarmış
Avatar
Ben yazmamistim ama cidden çok güzel bi ornek o. Büyük sehirler boyle boyle bitiyor.
Avatar
Cüzi bir capexle 1000 kadar homeless’a part time is imkani yaratip, istedigin bolgede emlak fiyatlariyla oynamak mumkun.
Avatar
Kesinlikle. Hiç bi yatirimin bu kadar kısa sürede bu kadar yüksek getirisi olmaz. Armut toplar gibi toplariz piyasaya dökülen evleri.
Avatar
Planlamayi ve lojistigi iyi ayarlamak gerek. 6 aylik dongulerle yeni cazibe merkezlerine yoneltmek gerekir kalabaligi