Post

Avatar
Om man (jag) ska tillbringa några dagar på skotska höglandet, med utgångspunkt utanför Inverness och med tillgång till bil - vad ska man absolut inte missa då?
Avatar
"There were four and twenty virgins coming down from Inverness, and when the ball was over there were four and twenty less!" oförglömlig studentvisa.... 😆
Avatar
Fy fan vilken dröm det där lät som, vill åka med!
Avatar
Jag hoppas det blir det! Det är bara att komma förbi (nästa helg eller när det nu är vi kommer att vara där) :)
Avatar
Tar bilen på en tur då! Ses där!
Avatar
Leaky’s Bookshop i Inverness. Slussarna i Fort Augustus. (Snabbt avklarade medan man äter glass.) Skottlands högst belägna whiskydestilleri i Dalwhinnie. Urquhart Castle.
Avatar
Avatar
När jag var i Skottland var allt bra. Var bara i Inverness några timmar så inte så bra koll där uppe, men folk var väldigt trevliga och hjälpsamma och tipsade om grejer vi kunde göra. Lokalbefolkningen vet bäst, så har ni möjlighet att vara flexibla så ha mest lösa planer och bestäm när ni är där.
Avatar
Åh, det är precis såhär jag föreställer mig Skottland och skottarna!
Avatar
För oss var det toppen. Vi hade inga planer, körde runt och stannade där vi hade lust typ. Fick tips om allt från museum till pubar. Man hinner ju omöjligen allt, men vi fick bra variation och upplevelser! En del helt random, typ säckpipespelare och hjortar mitt i ingenstans vid vägen.
Avatar
Allt med detta ser underbart ut!
Avatar
Hoppas ni får en lika fantastisk resa som vi hade! Skottland är underbart, skulle gärna åka tillbaks om jag nån gång får tillfälle igen!
Avatar
Klappa sjöodjur! Spela säckpipa! Kasta stor stock över en ribba!
Avatar
Minst en längre vandring och minst ett destilleri. Jag kommer inte ihåg några riktiga måsten, men det var typ 30 år sedan för min del.
Avatar
Ska förhoppningsvis få till båda (om än barnvänlig vandring pga, well, barn)!
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Var länge sedan jag var där, men vill minnas att Ullapool (på västkusten) var riktigt fint. Å andra är allt däruppe som ett jäkla vykort, så det går inte att misslyckas! 😀
Avatar
Det är så jag tänker också, men ska skriva ner Ullapool ☺️