Post

Avatar
Jos sanoo näin tällaisessa tilanteessa, jossa äärioikeistolainen on tehnyt juuri kauhean terroriteon, niin eikö se joko osoita huonoa harkintakykyä tai sitten sitä, että hyväksyy aina äärioikeiston ennen äärivasemmmistoa (tai mitään vasemmistoa). Vai mitä tämä höpinä on? #politiikka
Avatar
Kyllä. Tämä on mun mielestä paitsi todella epäasianmukainen ja vähättelevä kommentti myös vaarallinen. On hemmetin huolestuttavaa kun johtavat poliitikot tietoisesti haluavat luoda todellisuuskuvaa, joka ei ole totta. Joko hämäämis- tai kiihotustarkoituksessa. Valtapelin nimissä.
Avatar
Ja vielä on pakko todeta, että tää ”kato kommunisti!” retoriikka on todella erikoinen viestintälinja jos puolue edustaa maltillista oikeistoa.
Avatar
Pelkäänpä, että tänä päivänä Kokoomus ei enää edusta maltillista oikeistoa. Sitä lähinnä on ehkä Keskusta. Kaikki hallituspuolueet sen sijaan joko ovat äärioikeistoa tai äärioikeistolaisuuden aktiivisia mahdollistajia ja tukijoita, eli äärioikeistoa. Äärioikeistolaiselle tuo retoriikka on normaalia.
Avatar
Avatar
Muistan vielä aikoja, kun Kokoomus oli sivistyspuolue.
Avatar
Onhan siellä ollut/on Rydman, Kaleva, Sammallahti, Vestman jne. Noi olisivat oikeistosiipeä jopa persuissa.