Post

Avatar
Dnes dorazí něco velkého. :) #LEGO
Avatar
Oko Sauronovo do každého obýváku.
Avatar
Přišel ten správný čas. Tolik balíčků lega jsem v životě ještě neviděl.
Avatar
Skládal jsem do půlnoci a mám zatím jen spodní část. Taky jsem zjistil, že mě stavění takhle velkých setů zas tak úplně nebaví a sám bych si ho nejspíš nekoupil.
Avatar
Pokračuji ve skládání. Dvacet balíčků přede mnou. První figurkou druhého kola je Gothmog. Tohoto fešáka si musí pamatovat snad každý. :)
Avatar
Avatar
Schovával se v balíčku číslo 31.
Avatar
To je ale takový ten set sloz a nech tak navždy, ne? To se nedá už úplně rozložit zpět. Jinak zpětně chápu hrůzu jednoho videa, kdy puberťačka strhla zřejmě tátovi v pracovně celou polici podobných skládaček a všechno se to rozmlatilo dohromady.
Avatar
Ta krabice je dostatečně veliká. Myslím, že by se do ní mohl vměstnat i částečně složený. Uvidíme. :)
Avatar
Avatar
To byla v zásadě zápletka prvního Lego Story, fotřík chtěl všechno jednou složit a už to tak navždy nechat, zatímco synátor chtěl rozebírat a stavět něco jiného 🙂
Avatar
To dává smysl. Jsem team synator 😃
Avatar
Avatar
Avatar
Nepřehlédnutelná vášeň. ;) 🧩
Avatar
Ty krabe, dobrý. Necháš si to jako investici nebo postavíš?
Avatar
Musím to postavit. Dostal jsem to na recenzi. Pak to rozložím, dám do skříně a poté se budu rozhodovat co s tím. Líbí se mi ty figurky, ale je to obří a nemám to mít kde vystavené. Chtěl bych to mít v obýváku, ale dokud je Ela taková neřízená střela, tak to nejde.
Avatar
Nedostatek místa je přesně ten důvod, proč jsem si nepořídil ani Titanic, ani Roklinku. Ale třeba se jednou rozhodnu překopat konferenční stolek a bude to v něm.
Avatar
Nedostatek mista? Poridili jsme si barak s garazi, protoze do sklepa u bytu se nam uz rodinny kola a kolobezky nevesly…
Avatar
Tady je někdo už malý sběratel 😉