Post

Avatar
"Ministerin ei pidä käyttäytyä noin, Orpo toteaa." Jos et tee pääministerinä tee mitään asialle niin tämä jatkuva lehdissä asian paheksuminen on ihan yhtä tyhjän kanssa ja käytännössä, tosimaailmassa, hyväksyt niin Rydmanin kuin muidenkin persujen käytöksen. www.apu.fi/artikkelit/o...
Orpo: Rydmanin toiminta äänestyksen jälkeen ei hyväksyttävääwww.apu.fi Pääministeri Petteri Orpo sanoo Avun haastattelussa aikovansa vielä palata Wille Rydmanin puheisiin median arvostelusta.
Avatar
Ylipäätään kun poliitikko -- tai kuka tahansa valtaapitävä -- sanoo jotain "ei ole hyväksyttävää" tyyppistä niin aina pitäisi kysyä jatkokysymys: Mitä aiot tehdä asialle?
Avatar
"Hän tulkitsee niin, että jos on vapaa media, mediaa voi myös vapaasti arvostella. Hän meni siinä kyllä aika pitkälle." Kuinka hampaatonta ja ihan vain noloa kommentointia. Tietysti mediakritiikki kuuluu demokraatt:een yhteiskuntaan. Trumppilainen fakenews-hyökkäys mediaa&uhreja kohtaan on eri asia.
Avatar
Pakko vielä lisätä, että vaikka Orpo puhuisi fiksummin kuin em, on se yhtä tyhjän kanssa ilman tekoja. Samaa mieltä siis sun kanssa.