Post

Avatar
150 metriä AR15:lla liikkuvaan maaliin ihmisten keskellä on kyllä sen verran tekemätön paikka, että vähän kiinnostaa motiivi jos sellainen koskaan selviää.
Avatar
Tai no on se mahdollista, mutta melko epätoivosta tietäen, että aikaa ei ole kuin muutama sekunti.
Avatar
Tai sit ei ollut tarkoituskaan osua? Joo vähän menee salaliittoteoriapuolelle, mutta mistä sitä moista hulluista oikeasti tietää. Nyt Trump on messiaaninen uhri jonka rikoksista ei enää voi puhua.
Avatar
No jos foliopuolelle lähetään niin silloin varmaan koko homma on paukkupatruunoilla ja tekoverellä lavastettu mut en oikein tätä itse usko. Ehkä yks vaihtoehto olis, että republikaanit oikeasti halusivat eroon Trumpista.
Avatar
Ja siellähän tosiaan kuoli sivullisia, että ei ollut paukkupateja.
Avatar
Totta. Hullujahan tossa maassa riittää.
Avatar
no kun luki siitä miten Syyrian ja Irakin terrori-iskut oli lavastettu näyttämään siltä että monia kuoli, kun todellisuudessa pommit oli tehty vaarattomiksi (YLE) niin alkaa *lähes* mikä tahansa tuntua mahdolliselta. Onhan toi paras mahdollinen asia mitä republikaanit saattoi toivoa.
Avatar
150 m on matka jolta minäkin osun suomalaisella rynkyllä ja konepistoolilla. jenkkirynkyssä korkeampi lähtönopeus. pään käännös tai jumalan sormi esti usa sisällissodan.
Avatar
No kai sitä nyt osuu, mutta pää on aika pieni tuolta etäisyydeltä. Kyllä mäkin 150 metriin osuin mut en kyllä enää keskiympyrään.
Avatar
Tuo on kyllä totta, että 5.56 lähtee varmasti suorempaan. Ei se kuitenkaan tarvii kauheasti, että puristaessa piippu heilahtaa tai just tuuli käy pitkällä matkalla tms.
Avatar
Eihän se varsinaisesti liikkunut, mutta headshot adrenaliinin kanssa saattaa olla hankalampi.
Avatar
Eihän sitä tiedä milloin puhuessa pää heilahtelee ja kääntyy tai milloin muuttaa rintamasuuntaa jne. Paljon tekijöitä. Ja tossa ammus myös laskeutuu jo jonkin verran. 100 metrilläkin kaartaa alaspäin jo vähän.
Avatar
Etäisyyden arvioiminen kiireessä, kohdistukset, kuinka kokenut ampuja jne jne. Itse en ole elävään maaliin koskaan ampunut, joten todella hankala sanoa.