Post

Avatar
Kaikki ihmiset ennen kristinuskoa => suoraan helvettiin.
Avatar
Tyyppi on kuolemassa johonkin viikinkikirveeseen: "AI PERK-hetkonen....kuolinko mä? Missä mä oikein olen? Mitä nää liekit on ja miks oon kahleissa ja joku työntää hiilihankoa hanuriin?" -"Joo sä et noudattanut kato niitä sääntöjä?" -"Mitä sääntöjä?" -"Kristinuskon." -"Mikä SE on?" -"Niinpä!"
Avatar
Jeesus on julistanu jossain tuonelassa. Sitä en vaan tajuu jos aiemmat sukupolvet jotka ei kuulleet eläessään pelastuksesta voi pelastua siellä vielä mutta ne jotka on kuullu ei enää saa mahdollisuutta siellä 🤔
Avatar
Joo eli siis tyypit, jotka sikaili koko elämänsä sai sikailla, koska eivät vaan kuulleet koko konseptista ja nyt ne saa sit jossakin tuonelassa vaan olla sillein joo mä olen ihan mukana tässä hommassa vaikka sikailin koko elämäni.
Avatar
Niin, ja hyvin ja toisia arvokkaasti kohdelleet jotka eivät usko, tuhoutuvat ikuisesti tuskassa. Paitsi mormoneilla oli tuohon tertiäärinen taivaskuva, jota en kyllä jaksa alkaa nyt muistelemaan kun ei oo enää sitä kirjaa ja harmittaa ettei ole. Ehkä ens viikolla hesulissa joku antais sen.
Avatar
Eiks niillä ollu ne kultaset systeemit ja tietty määrä joka pääsee taivaaseen ja sit se on, että kaikki muut haistakaa vittu => helvettiin.
Avatar
Ei. Se oli jotenkin niin että uskovat hyvin tekevät menee ylimmälle tasolle, uskovat oisko ollu vähemmän hyvin tekevät kakkoselle ja ei uskovat hyvin tekevät kolmos tasolle, mutta en enää muista tarkemmin. Ja pahat ei uskovat vise helvettiin sitten. Sit joissain puhutaan avaruusaluksistakin kuulema
Avatar
Eikun limbukseen joutuu tietty. Ja ei huolta, Jeesus päästelee kunnolliset limbuksesta sitte joskus! Regards katolinen kirkko en.m.wikipedia.org/wiki/Limbo#L...
Limbo - Wikipediaen.m.wikipedia.org
Avatar
Heh! Tuomas Akvinolainen ajatteli että: ”The Limbo of Infants is there described as an eternal state of natural joy, untempered by any sense of loss at how much greater their joy might have been had they been baptised”
Avatar
Kuulostaa aika hyvältä diililtä
Avatar
Täähän on just mun juttu ja periaatteessa olen mieleltäni lapsi niin sekin mätchää!
Avatar
Aion todellakin selittää tämän asian huomenna omalle jälkikasvulleni.
Avatar
Mä en ole kovin kunnollinen mut voin olla siellä kyllä ikuisuuden! Siellä voi varmaan lenkkeillä ja nostella painoja ja koodata ja somettaa. No somea ilmankin pärjään kyllä. Jos voi meloa. Ja olla mahdollisimman vähissä vaatteissa.
Avatar
Oikein, mitä menivät syntymään niin aikaisin. Pitäis vähän miettiä
Avatar