Post

Avatar
Kaduttaakohan Jumalaa esim. se, että loi mahdollisuuden olla vaikka transsukupuolinen niinkuin mä olen. Nyt se miettii vaan, että voi saatana minkä menin tekemään, miksi mä aina toimin mysteerisillä tavoilla.
Avatar
Jumala ja Pahulainen kun olen kuollut: -"Hei...tää valoisa niin...se on tota noin niin kuollut..." -"Hei! HEI! MEILLE SE EI TULE! MÄ EN JAKSA KUUNNELLA SITÄ YHTÄÄN!" -"No ei se kyllä meillekään..." -"Takas?" -"Takas." -"Joo se on hyvä rangaistus sille pyöriä tuolla ikuisesti."
Avatar
Avatar
Sää jäät vaan Limboon ikuisiksi ajoiksi, mutta ehkä sä sielläkin keksit viihdykettä
Avatar
Totta! Voi koodata ja somettaa IKUISESTI! 😁
Avatar
oikeasti monikohan kristitty edes muistaa tai on kuullut kiirastulesta ja limbosta, toki noihan taitaa olla molemmat enempi vähempi teologien kötöstyksiä, mutta eihän sinne taivaaseen portit aukea ihan tuosta vaan kuollessa, vaan vasta kun toinen tuleminen on hoidetu jaloista pois jne
Avatar
Kai niitä katoliset miettii aina välillä. En kyllä tiiä. Nää uskonnot on mulle jotenkin mysteeri. Että kaikkialla on joku tyyppi, joka vahtaa ketä panet ja milloin syöt äyriäisiä.
Avatar
Saati, että olet niin turmeltunut, että kehtaat käyttää kahta eri kuitua vaatteissa
Avatar
Noi on enemmän katolisten juttu. Iso osa kristityistä ei tunnusta niitä.
Avatar
Tääkin vielä! Mistä mä nyt sit tiedän ketä näistä pitää uskoa? Ite en oo saanut mitään käskyjä Jumalalta! Ja muilla on vaikka minkä verran ja kaikilla erilaiset tulkinnat! Luulis, että Jumala vois vähän selkiyttää tätä hommaa jos on kaikkivoipa.
Avatar
Jos joku Jumalaa harmittaa, niin tuskin tuo. Varmasti enemmän harmittaa esim. Jani Mäkelän luominen.
Avatar
😆 Sinä päivänä Hän oli kyllästynyt koko ihmiskuntaan: -"Laitetaan tähän jätkään kaikki vittumaisuus ja tyhmyys mitä olen koko ikuisuuden aikana keksinyt!"
Avatar
Ensimmäisenä krapulapäivänä hän loi Jani Mäkelän. Ja katui sitä heti ensimmäisen korjaussarjan juotuaan.
Avatar
Avatar
Usein sitä on itsekin krapulassa miettinyt että miksi taas tuli toimittua mysteerisillä tavoilla.
Avatar
Rippikoulussa meidän pappi selitti kirkkain silmin meille nuorille, että esim. homous johtuu siitä, kun se eeva meni prkl puraseen sitä omenaa. Eevan vika kaikki.
Avatar
! Tää on jo ehkä erikoisin selitys homoseksuaalisuudelle mitä oon kuullut!
Avatar
Avatar
Jos joitain tulkintoja mukaillaan, Taivaassa jo syyllistyit syntiin jossa mukauduit ei binääriseen tulkintaan ja/tai vastakkaisen sukupuolen olemukseen. Sitä en kyllä osaa sanoa miten enkeleille se on sitten sillee synti. Jos jumala on, se miettii ”voi vittu kun nuo saatanan pässit jotka väittää —
Avatar
uskovansa minuun, eivät edes tajua minun luoneen moninaisuuden” 🥲
Avatar
No tää on sillein hankala kun en muista tota aikaa mutta varmasti olen syntiin syyllistynyt siitä ei ole epäilystäkään kun tietäisi vaan mihin kaikkiin!
Avatar
Itselläkin on hämärät muistikuvat siltä ajalta, mutta kuulema me toistetaan kapinan aikaisia syntejä täällä Maassakin. Itse olen ollut himonussija varmaan taivaassa kun niin hirveä libido ja himoinnu kaikkia. 😂😂