Post

Avatar
*Ingen* dokumenter ble journalført over en tiårsperiode, men ingen har gitt beskjed om at de ikke skal journalføres, og alle regelbrudd skyldes feil. Veldig troverdig. 🙄 e24.no/boers-og-fin...
Slik holdt Erna Solbergs nærmeste brev, dokumenter og mannens navn unna offentlighetene24.no Toppbyråkrater ved Statsministerens kontor brøt loven. Nå snakker de.
Avatar
Ikke én epost ble journalført. Hvis det bare var dårlige rutiner virker det utrolig lite sannsynlig at det bare var feil.
Avatar
Spørsmålet er egentlig ikke om det ble holdt hemmelig med vilje, men om dette var noe som byråkratene fikk beskjed om i linja, fra politisk ledelse eller om dette bare er en del av kulturen ved SMK så ingen trengte å gi beskjed.
Avatar
Tvert imot, skyldes det dårlige rutiner, er det mer sannsynlig at alt er feil, enn at bare noe er feil. Feil i rutinene skal jo normalt gi samme utslag over alt.
Avatar
Tja, hvis det er feil tolkning av reglene ja, hvis det bare er slurv er det lite sannsynlig at *ingen* ble journalført (med mindre nesten ingenting journalføres da).
Avatar
Kan lett se for meg at man ikke arkiverte epost mellom familiemedlemmer av minister og SMK forresten. Men klart, om det ikke er noe snusk her, er jo dette veldig dårlig mediehåndtering:
Avatar
Avatar
Hadde jeg gjort grove feil i jobben min, hadde jeg ikke fått beholde den jobben.
Avatar
Avatar
Avatar
De fleste skandalene som involverer SMK de senere årene viser en ganske unik organisasjonskultur, det skal de ha.
Avatar
det er jo helt sinnssykt at hun ene her ble forfremmet til å være leder for *justisdepartementet*
Avatar
Avatar
Eg finn det fascinerande at Erna i avslutninga vert sitert på at ho opplevde SMK som gode på arkivering. Når dei reint faktisk viser seg ikkje å vere det, skal me tolke det som at Erna ikkje klarer gjenkjenne gode rutiner, som at ho stør opp om handsaminga, eller som at ho lirer av seg pjatt?
Avatar
Ingen av alternativa stiller henne i noko positivt lys, men no er det heller ingen som kjem ut av den artikkelen med noko positivt i bagasjen ... så ho er kan hende i det selskapet ho fortener.