Post

Avatar
Sindre Finnes har sendt inn lister over aksjekjøpene sine. Eller, det vil si: Han har sendt inn *bilder* av lister av aksjekjøpene sine. De er ikke søkbare, og listene kan ikke sorteres og struktureres på noen annen måte enn han har gjort det selv.
Avatar
Han mener sikkert han har gjort som han fikk beskjed om. Alle skjønner at han gjør seg vanskelig. Det er stor forskjell på å gi data og å gi informasjon. Kanskje er Sindre Finnes redd for at noen skal klare å få innsikt eller forståelse for hva det er han har drevet med.
Avatar
Det må ha tatt tid og innsats å gjøre listene så vanskelig tilgjengelig som de har blitt. Det er oppsiktsvekkende at mennesker så nært på våre mektigste politikere går så langt for å tåkelegge. Det er vårt samfunn de forvalter. Vår makt de har fått. Det er vårt demokrati de skjærer biter av.
Avatar
Norge har vært et samfunn med uvanlig høyt nivå av tillit. Også mellom folk og politikere. Det er nok nå. Vi tåler ikke enda mer slurving og juksing. Vi kan ikke ha et samfunn der politikere velger selv om de vil følge reglene. Det er oss det går utover. Vårt samfunn, vår makt, vårt demokrati.
Avatar
Jeg håper Stortinget forlanger en bedre liste av Sindre Finnes. Jeg håper han gjør det riktige, og sender den inn. Uansett spiller det ingen rolle - folk i sosiale medier jobber med å konvertere lista til et bedre format uansett, og den kommer til å komme i løpet av helgen.
Avatar
Og uansett spiller lista kanskje ikke noen stor rolle. Det er uholdbart at nærstående til regjeringspolitikere handler aksjer på denne måten (ja, jeg ser på andre enn Høyre også her). Vi skal ikke trenge å lure på om det har vært vanntette skott eller ikke. Nå lurer vi. Da har det gått for langt.
Avatar
Ap og H har openbart vore for lenge på rommet åleine. Dei er van med å kunna smella i bordet med "styringsparti". No framstår dei som ein gjeng skurkar, begge to, og med det øydelegg for oss alle. Faen ta dei!
Avatar
Da er det jo greit å kunne sammenligne for å se om endringer har skjedd. Igjen.
Avatar
Innsidehandel, gamblingavhengighet eller bare en unge i trassalderen?
Avatar
Avatar
Frem til nå så trodde jeg at Erna behandla han som en unge. Men nå begynner jeg å lure litt på om dette har dypere årsaker.
Avatar
Avatar
Hvis det er screenshots av VPS, så er Adobe Acrobat pro og en time i ExCeL alt som skal til for å fikse det
Avatar
Bildene er så dårlig oppløsning at ocr gir dårlige resultater. Tabellene er delt over noen hundre sider. Men slå deg gjerne løs om du gidder :)
Avatar
Avatar
Avatar
Litt mer enn en time i Excel, men... 👇 bsky.app/profile/thom...
Har puslet litt med OCR og datavasking i Excel på morgenen i dag fordi jeg er irritert på Høyre og Elden. Det er nok ikke 100%, men datakvaliteten ble rimelig god. Link til Excel-ark: docs.google.com/spreadsheets...
Avatar