Post

Avatar
Mediaa vastaan hyökkääminen on jo siunattu hallituspuolueiden luottamuksella (ja Ylen leikkauksia odotellessa...) ja kansalaisjärjestöjen rahoitukset leikattu. Kokoomuksen johdolla ja perussuomalaisten peesauksella kohti Unkari ja Puolaa. Kiitos, Petteri Orpo! www.hs.fi/politiikka/a...
Avatar
Jokaisen pitäisi nyt ymmärtää, että sillä ei ole sinänsä mitään merkitystä mihin tämä ehdotettu laki liittyy (vaikkakaan ei ole sattumaa että kyseessä on nimenomaan turvapaikanhakijoiden/ulkomaalaisten oikeuksia rajoittava laki), vaan tässä on kyse paljon isommista ja perustavanlaatuisista asioista.
Avatar
"Oikeuden ja politiikan herkkä tasapaino on levännyt pitkälti vakiintuneiden sovinnaisuussääntöjen varassa. ... "Jos tällaiset sovinnaissäännöt romahtavat, romahtaa myös valiokunnan harjoittaman ennakollisen perustuslakivalvonnan uskottavuus ja luotettavuus""
Avatar
Avatar
"Meillä on hyvä hallitusohjelma."
Avatar
Sopii kyllä suomalaiseen menoon että meidät vie äärioikeiston unelmayhteiskuntaa kohti täysin karismaton ja yhdentekevä puvuntakki, eikä joku kiivas populisti tai muu kansankiihottaja.
Avatar